image desc

image desc

image desc

image desc

image desc

image desc

Dizel agregati

ENERGOINVEST SUE je ovlašteni ekskluzivni, jedini zastupnik i servisni centar kompanije FG Wilson za program dizel električnih agregata na području Hrvatske i BIH. Već dugi niz godina uspješno prodaje, ugrađuje i servisira široku paletu ovih agregata. Kompanija FG Wilson (UK) jedan je od najvećih svjetskih proizvođača agregata, sa tradicijom od preko 50 godina u proizvodnji ovih uređaja.

 

Energoinvest SUE ima punu podršku proizvođača FG Wilson kod projektovanja, uključenja specifičnih zahtijeva kupca u fazi proizvodnje, saradnje u fazi pripreme objekata za ugradnju, ugradnje opreme i puštanja u pogon. Pored kvalitetnog rješenja za besprekidno napajanje, jedan od bitnijih razloga za kupovinu FG Wilson dizel električnog agregata jeste kvalitetno pružanje postprodajnih usluga krajnjem kupcu (održavanje opreme u garantnom i vangarantnom periodu, snabdjevanje originalnim rezervnim dijelovima itd). Kadrovska struktura naše kompanije je oslonjena na iskusan inženjerski i tehnički kadar, što osigurava realizaciju i najsloženijih energetskih rješenja i zahvata.

 

Dizel električni agregati FG Wilson se koriste kao rezervno napajanje potrošača u slučaju nestanka napona ili na objektima gdje nije prisutan napon mreže rezervno napajanje poslovnih i privatnih objekata, trgovačkih centara, bolnica, hotela, škola, u TK sistemima, industriji, privrednim objektima, aerodromima, javnim ustanovamapraktično u svim objektima koji ne smiju ostati bez napajanja odnosno gdje je potrebno osigurati pouzdano napajanje.

 

Dizel agregati raspon   Kućišta    Transfer paneli   Kontrolni paneli

 

Za više informacija pošaljite upit putem kontakt forme.

 

 

Pregled proizvoda:
Aktualno
Asia Power Systems (CAT) Ltd, Dealer Conference, 25th-26th May 2014, Tianjin (China). ...